Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. 86-769-85339899 betty@howemold.com

Γύρος εργοστασίων

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Γραμμή σχεδίασης φορμών

HOWE λόγω της ισχυρής ικανότητας σχεδίασης φορμών και της ευρείας σειράς σχεδίασης φορμών, αυτό είναι επιτυχές μεταξύ του άγριου σχεδιάζοντας προμηθευτή φορμών και είναι πάντα το ειδικό που προκαλεί την κόσμος-οδηγώντας ικανότητα σχεδίασης φορμών, τα πρώτης τάξεως ποιοτικά πρότυπα, και τις πιό πρόσφατες δεξιότητες τεχνολογίας φορμών.

 

Θέτουμε το πλαστικό τμήμα φορμών, που εξετάζει και επιθεωρούμε το τμήμα τμημάτων, σχεδίου και εφαρμοσμένης μηχανικής. Το πλαστικό CNC τμημάτων φορμών καθορισμένο μεγάλο εργαστήριο, εργαστήριο καθρεφτών EDM, καλώδιο έκοψε EDM, εργαστήριο συνελεύσεων φορμών.

 

Τρία σύνολα Sodick καλώδιο-που κόβει EDM και ένα πετρέλαιο Sodick που κόβουν τις μηχανές EDM, εξασφαλίζουν τη γενική ανοχή μέσα σε 0.005mm, τη λειότητα, το κατακόρυφο, και τη γραμμικότητα μέσα σε 0.002mm. Το μικρότερο καλώδιο της μηχανής είναι 0.03mm.

 

Επτά σύνολα μεγάλο CNC (Ελβετία Mikron 500LP) μηχανών άλεσης που χρησιμοποιούνται κυρίως για να κάνουν τα ηλεκτρόδια και το ακριβές κυβικό προϊόν καμπυλών, ποια προσιτότητα ακρίβειας σε 0.002mm. Και το κύριο σχέδιο προγράμματός μας το ηλεκτρόδιο και το CNC εργαστήριο το παράγει στο εσωτερικό, το οποίο εξασφαλίζει πολύ την ακρίβεια EDM, την ποιότητα, και τη γρήγορη παράδοση

 

Δέκα σύνολα μηχανών Sodick EDM μας καθιστούν πιθανούς να εξασφαλίσουμε ακρίβεια EDM μέσα σε 0.005mm. Για μερικά μέρη που απαιτούν την ειδική τραχύτητα επιφάνειας, η φόρμα ακρίβειας Chenghui θα μπορούσε να χειριστεί τη χρησιμοποίηση των μηχανών Sodick EDM, οι οποίες φθάνουν από Ra0.15 στην επιφάνεια καθρεφτών.

 

 

 

 

OEM / ODM

Πλαστικό σχέδιο μερών
Ο σχεδιασμός των πλαστικών μερών είναι ένας σύνθετος στόχος που περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες που εξετάζουν έναν κατάλογο απαιτήσεων της εφαρμογής. «Πώς είναι το μέρος που χρησιμοποιείται;» «Πώς εγκαθιστά σε άλλα μέρη στη συνέλευση;» «Ποια φορτία αυτό θα δοκιμάσουν σε λειτουργία;» Εκτός από τα λειτουργικά και δομικά ζητήματα, που επεξεργάζονται τα ζητήματα διαδραματίζουν έναν μεγάλο ρόλο στο σχέδιο ενός φορμαρισμένου έγχυση πλαστικού μέρους. Πώς το λειωμένο πλαστικό εισάγεται, γεμίζει, και δροσίζει μέσα στην κοιλότητα για να αποτελέσει το μέρος οδηγεί κατά ένα μεγάλο μέρος ποια μορφή τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε εκείνο το μέρος πρέπει να λάβουν. Η εμμονή σε μερικούς βασικούς κανόνες φορμαρισμένου του έγχυση σχεδίου μερών θα οδηγήσει σε ένα μέρος που, εκτός από την ύπαρξη ευκολότερο να κατασκευάσει και να συγκεντρώσει, θα είναι χαρακτηριστικά πολύ ισχυρότερο στην υπηρεσία. Η διαίρεση ενός μέρους σε βασικές ομάδες θα σας βοηθήσει για να χτίσει το μέρος σας κατά τρόπο λογικό ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα σχηματοποίησης. Δεδομένου ότι ένα μέρος αναπτύσσεται, λάβετε πάντα υπόψη πώς το μέρος είναι φορμαρισμένο και τι μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε την πίεση.
 
Γρήγορο πρωτότυπο
Η γρήγορη διαμόρφωση πρωτοτύπου είναι ο γρήγορος, εύκολος, οικονομικώς αποδοτικός τρόπος να μετατραπούν οι μεγάλες ιδέες σε επιτυχή προϊόντα. Χρειάζεστε τη διαμόρφωση έννοιας για να βάλετε τις νεώτερες ιδέες σας στη δοκιμή; Τι γίνεται με τη λειτουργική διαμόρφωση πρωτοτύπου για να μετρήσει την απόδοση πρίν δεσμεύει στη δαπανηρή παραγωγή τη σχεδίαση; Οι γρήγορες λύσεις διαμόρφωσης πρωτοτύπου από Longxiang θα σας δώσουν την ευελιξία να δημιουργήσουν, να εξετάσουν και να καθαρίσουν στους τρόπους που δεν σκεφτήκατε ποτέ πιθανοί έτσι μπορείτε να πάτε στην αγορά γρηγορότερη από πάντα πριν.
 
Κανονικά κάνουμε τα πρωτότυπα με τα ABS, νάυλον, POM, αργίλιο από τη υψηλή ταχύτητα CNC που είναι εξαιρετικά κοντά στην πραγματική σχηματοποίηση και σας παίρνει μόνο περίπου 3 ημέρες. Επιπλέον, πρέπει ακριβώς να ξοδεψετε 10-15days στην οικοδόμηση της γρήγορης σχεδίασης που θα μπορούσε τουλάχιστον φθάνει στη ζωή σχεδίασης 500-1000shots σε μια λογική και προσιτή τιμή.
 
Πλαστική φόρμα εγχύσεων
Η κύρια επιχείρηση HOWE είναι να ενισχυθούν οι αυτόματες πλαστικές φόρμες. Έχουμε τον υπάλληλο πάνω από 80 συμπεριλαμβανομένων 15 επαγγελματικών σχεδιάζοντας μηχανικών σχεδίου και είμαστε εξοπλισμένοι με πιό προηγμένο σύστημα CAD και CAE και 40 σύνολα ακριβών μηχανών από την Ιαπωνία και τη Γερμανία συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ταχύτητας CNC, EDM, τέμνουσες μηχανές κ.λπ. καλωδίων.
 
Οργανώνουμε την ειδικά διαδρομή ποιοτικού ελέγχου και το σύστημα διαχείρισης προγράμματος προκειμένου να εξασφαλιστεί ποιότητα σχεδίασης.
 
HOWE μπορεί να ενισχύσει περίπου 30 σύνολα φορμών το μήνα και το βαρύτερο σχεδιάζοντας 20 τόνους.
Οι περισσότερες από τις φόρμες μας εξάγονται στην Ευρώπη και τη αμερικανική αγορά.
 
Υπηρεσία εγχύσεων
HOWE είναι εξοπλισμένο 15 ακριβείς μηχανές εγχύσεων που κυμαίνονται με: 80Ton, 160Ton, 200Ton που θα κάλυπτε τις διαφορετικές απαιτήσεις σας.
 
Η ρητίνη περιλαμβάνει σε κοινή χρήση είναι εξοπλισμένο ABS, PC, ABS+PC, CP, SAN, PP, ΝΆΥΛΟΝ, PMMA, POM, PET, TPE, LCP, TPR, από τη Γερμανία OS Αμερική, Bayer της Γερμανίας, πολυ της Ιαπωνίας και όπως χρησιμοποιείται στην παραγωγή.
 
Σε περίπτωση που ο πελάτης θα επιθυμούσε να περιορίσει το προϊόν κοστίστε περαιτέρω, μπορούμε να συστήσουμε τις τοπικές πρώτες ύλες που κατασκευάζονται στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας και να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων συγχρόνως.
 
 

Ε & Α

Σοβαρός απασχολεί μια ομάδα έμπειρων των κορυφή σχεδιαστών και των μηχανικών για να αναπτύξει τις φόρμες και τα προϊόντα συνήθειας στην αγορά για τους πελάτες μας.

 

Η δυνατότητά μας να δημιουργήσουμε τα σχέδια CAD και τα λεπτομερή σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής από μια έννοια ή ένα σκίτσο είναι πολύ συστηματική. Σοβαρή κατάσταση προόδου χρήσεων, τρισδιάστατο λογισμικό βιομηχανικά τυποποιημένων για να σχεδιάσει το πλαστικό και το πρόγραμμα μετάλλων σας. Με τη μετατροπή των σχεδίων CAD στις τρισδιάστατες εικόνες, οι εμπειρογνώμονες λογισμικού μας μπορούν να σας προσφέρουν μια πρόβλεψη της ολοκληρωμένης επεξεργασίας προϊόντων.

 

Ενσωματώνουμε το λογισμικό ανάλυσης ροής φορμών στην πλαστική διαδικασία σχεδίου προϊόντων μας. Μας βοηθά να προβλέψουμε τις πιθανές ατέλειες προτού το πλαστικό προϊόν να πάρει φορμαρισμένο έτσι εκτός από τα χρήματά σας και να βελτιώσει την ποιότητα.

 

Σαν πεπειραμένη κατασκευαστική εταιρεία στο σχεδιασμό και την κατασκευή των τμημάτων μετάλλων, είμαστε επίσης ικανοί να μειώσουμε το κόστος, να ελαχιστοποιήσουμε τους χρόνους μολύβδου, να βελτιώσουμε τη δυνατότητα χρησιμοποίησης και να εξασφαλίσουμε ποιότητα.